Oskar Eric Lina Fran

Jarre Lander/Bent Marie Molly

Maar liefst 6 afmeldingen voor de U13A op deze zaterdag, vandaar een onuitgegeven beginopstelling met Eric, Lina en Molly die hun beste beentje hebben voorgezet.  Da's het voordeel van een breed team.

We zagen een wedstrijd met twee gezichten: eentje voor, en eentje na de rust.  Putse startte met hun klassieke spelletje: steun onder de korf en wachten op het doorlopen.  We laten ons hierdoor inpakken gedurende de eerste helft, waardoor we met 2-8 gaan rusten (waarvan 7 doorlopers tegen).  Coach Robin had dit ook gezien en riep zijn troepen samen voor wat bijsturing.  

Over een coachable team gesproken: de tweede helft nemen we alle instructies ter harte en zijn we erg alert in verdediging.  Putse probeert weer te zoeken naar de doorloopkansen maar het lukt niet meer. Wij hebben intussen wél de korf gevonden en komen langzaam dichterbij.  Jammer dat de match niet langer duurde, wie weet wat hadden we nog gezien ;-)

Bedankt aan alle invallers, jullie hebben dat TOP gedaan!

Ik heb ergens een score gemist, voor zover ik weet doelpunten van Eric, Oskar, Fran en Marie maar bij nummertje 4 heb ik de naam niet genoteerd, mea culpa.

Ilse