Xander (2) (Senne), Stef (1) (Tobi), Lauri (3), Saartje (Lieke)

Loris, Senne (Quinten (1)), Nore, Lauren (2)

Reserve: Tobi, Quinten, Lieke

Op speeldag 6 mochten we terug spelen tegen de biekes uit Merksem. Werd in de heenwedstrijd gewonnen met het kleinste verschil, kregen we nu een veel dominantere wedstrijd van onze youngsters te zien. 

Vrij snel weet Stef te scoren vanop afstand 1-0. Iets later mag Lauri naar de stip, doch deze gaat er jammerlijk naast. Xander reageert echter pijlsnel, neemt de rebound en scoort alsnog 2-0. Het andere vak met Senne, Loris, Lauren en Nore draaien naar aanval. De eerste aanvallen gaan mis maar na de 2-1 van Kwik, lukt Lauren een inloper: 3-1. Hierna volgt een knappe goal: de bal wordt onderschept bij het uitwerken van Kwik en meegegeven aan de verdediger, zodoende Xander op doorloop kan scoren. Wanneer Lauri iets later de 5-1 binnenschiet, staat een veilige 4-puntenkloof op het bord bij de rust.

Na de rust Kwik naar 5-2. Quinten komt in plaats van Senne het veld op. We zijn ondertussen al 10 min ver in 2e helft, wanneer Lauren de verlossende 6-2 scoort. Dit aanvalsvak had het niet makkelijk in aanval, maar verdedigde wel ijzersterk. Ze krijgen dan ook geen goal tegen vandaag. Ondertussen wisselt de coach lustig voort en komen zowel Tobi als Lieke nog tussen de lijnen. Na onze 7e en 8e goal van Lauri, mag Quinten de eindstand vastleggen op 9-2.

We lieten zien dat we duidelijk de betere waren van Kwik. Dit weekend de laatste veldwedstrijden voor start zaalcompetitie en komende woensdag spelen we ook nog beker tegen Temse. Eens kijken of we weer zo een knappe partij kunnen neerzetten zoals de vorige confrontatie met de purple monkeys. Succes!

Kevin