K4: Roman, Pjotr, Senne, Saartje, Stef

Onder een aangenaam herfstzonnetje verdedigden vijf spelers de Voorwaarts kleuren. Het werd een vinnige K4 wedstrijd. Omdat de bal nooit in het andere vak is, wordt de spelers geen moment rust gegeven.

Het is Catba dat de score kan openen. Stef zorgt op doorloper voor de gelijkmaker. Catba krijgt als eerste een 2 op het scorebord. Saartje brengt met een shot de bordjes opnieuw in overwicht. Onze tegenstander duwt dan het gaspedaal wat dieper in. Ze lopen 3 doelpunten uit. Het is opnieuw Saartje die via een shot het doelpuntenverschil verkleint. Roman vangt de rebound na een schot van Stef. Hij aarzelt niet en werkt de korte kans af (4-5). Ons vijfde doelpunt is hier bijna een kopie van. Ditmaal is het Senne die shot. Opnieuw kan Roman de korte kans afwerken, nadat hij de rebound van dit shot afvangt (5-6).

Jammer genoeg is het Catba dat verder uitloopt (5-8). Stef zorgt dat onze hoop opnieuw oplaait, door een ver shot binnen te gooien (6-8). Catba geeft de overwinning echter niet meer uit handen en scoort nog eenmaal tegen en legt zo de 6-9 eindstand vast.

Een overwinning had er nochtans ingezeten. Eén Catba-speler was erg trefzeker en scoorde bijna alle doelpunten. Onze spelers slaagde er niet in om hier collectief op te reageren. Het was alvast een aangename wedstrijd om naar te kijken.

Uw verslaggever ter plaatse,

Anneleen.