A: Lina – Lenka – Erik – Lars
V: Kiki-Roos – Moly – Gio – Jolan

We kregen van onze U13b een heel aangename wedstrijd voorgeschoteld. Vooral tijdens het eerste kwart konden we gelijke tred houden met ASKC. Zij kwamen maar 1x tot scoren en in onze aanval werden verschillende uitgespeelde kansen gecreëerd.  Er werden mooie passen gegeven, er werd voor elkaar in steun gekomen en we kwamen tot doelpogingen. Jammer genoeg zorgden deze mooie combinaties niet tot doelpunten. Ook in de verdediging werd er geconcentreerd verdedigd en werd de bal goed onderschept.

Tijdens het tweede kwart liep ASKC plots 5 doelpunten uit. Deze doelpunten kwamen er door 2 vinnige en trefzekere jongens. Ook bij ons ander aanvalsvak werd er goed voor elkaar gewerkt en dat leidde tot goede doelpogingen.

Molly komt na de rust Lars vervangen. Margot was eerder in haar plaats ingekomen. Wat al een halve wedstrijd in de lucht hing, lukt in het derde kwart uiteindelijk wel. Erik knalt met een snel shot de bal de mand in.

We komen in het vierde kwart opnieuw tot scoren. Bij het ingooien na een doelpunt van ASKC speelt Kiki-Roos Gio met een pas vanuit het voorvlak op een schitterende manier vrij. Gio aarzelt niet en werkt netjes af.

We kregen een plezante wedstrijd te zien. Er werden veel doelkansen bij elkaar gespeeld. Deze kansen waren goed uitgespeeld. Het waren geen halve kansen, of wanhoopspogingen. Onze U13-ers beginnen stilaan allemaal voor hun kansen te gaan en beslissen sneller of ze vrij zijn. Jammer genoeg was ASKC trefzekerder, waardoor er een groot verschil is in de eindscore. Voor de volledigheid moet ik nog vermelden dat ons eerste doelpunt eigenlijk afgekeurd werd. Om het enthousiasme van dit verslag niet te temperen, gaan we hier verder geen aandacht aan schenken.

Uw verslaggever ter plaatse,

Anneleen