Anke, Fran, Marie, Lou (2), Kaat (2), Joppe, Jarre (1), Oskar, Lander, Taco

Amai, op een vroege en zéér natte ochtend mochten we naar Ganda, onze enige tegenstander op natuurgras.  Niet iedereen had geschikt schoeisel voor gras en modder, er werd dus wat gegleden - zowel aan de zolen als de bal door de handjes ;-)

Geen vakken bovenaan dit artikel deze keer want de ganse wedstrijd werd er gewisseld en geëxperimenteerd met de vakken. Onze topleague was al binnen, dus experimenteren kon vanaf dit weekend.  Voorwaarts moest duidelijk wennen aan de natte situatie en Ganda profiteerde hiervan: tot een goed einde in de tweede van de drie times namen ze het voortouw tot 4-0.  Voorwaarts kreeg wel kansen, maar kon ze niet afwerken. Kaat maakte hieraan een einde en haalde het deksel eraf met de 4-1.  Dit was de 'officiële' eindscore, maar met Ganda werd vooraf de afspraak gemaakt om een extra time te spelen om ook de reservespelers evenveel aan bod te laten komen. Het scorebord kwam weer op 0-0 maar wij telden lekker verder.

Intussen was de regen wat gemilderd, en de spelers wat meer wakker.  Jarre en Kaat brachten ons tot bij de aansluiter met shotjes: 4-3.  Hierna schoot Lou in actie.  Haar eerste doelpunt werd afgekeurd, maar om de volgende twee shotjes kon de scheids niet meer heen: 4-5 en hop, we stonden op voorsprong. Net voor affluiten maakte Ganda nog de gelijkmaker 5-5. Al bij al geen topmatch, maar we eindigden ze nog wel in schoonheid.

Veel succes met de bekerwedstrijd tegen Vobako op woensdag!

Ilse