We spelen weer een thuiswedstrijd en hebben net onze eerste fuif verteerd!

Spelers:

Vak 1: Fien, Lore, Lander, Xander

Vak 2: Tia, Maurine, Wout, Dario

Reserven: Lize, Catho, Joppe, Jerco

1ste helft

We verliezen de bal al snel na onze eerste aanval en Boeckenberg maakt daar gretig gebruik van door snel te scoren via een shot. 0-1

Onze slechte passing in uitverdediging spelen ons nog steeds parten en we verliezen de bal enkele keren. In verdediging krijgen we een penalty tegen na slecht te verdedigen op een inloper. Boeckenberg werkt mooi af en we komen 0-2 achter.

We krijgen eindelijk een paar mooie shotkansen, en na veel “ooohhh’s” en “aaaahhh’s” van de supporters valt het shot van Lore binnen. 1-2. Boeckenberg antwoordt snel met een shot en we wisselen van vak met 1-3.

Wout kan 3x vlot shotten, maar helaas kunnen we geen kaartje omdraaien op het scorebord. Ook in onze volgende aanvallen krijgen we tientallen shotkansen met uiteindelijk een goal van Dario. 2-3

We krijgen weer een inloper tegen en het wordt 2-4. Er wordt goed verdedigd en zelfs mooi overgenomen door de dames, maar de scheids laat het puntje meetellen en we gaan rusten met een kleine achterstand van 2-5.

2e helft

Na de rust komt Jerco in de plaats van Dario en Lize in de plaats van Lore.

Waarna Tia wordt gewisseld door Lore.

Fien kan na een mooie assist van Xander haar inloper afwerken en de achterstand verkleinen. Het wordt 3-5. Boeckenberg doet ons na en maakt er 3-6 van met een inloper.

Catho komt in de plaats van Fien en Joppe in de plaats van Lander.

Wout is sterk in de rebound, maar we scoren niet, na weer een hele reeks shotkansen.

Boeckenberg kan wel afwerken en ze scoren de ene goal na de andere, het wordt al snel 3-11.

Catho kan toch nog scoren en brengt de eindstand op 4-11.

Ondanks deze eindstand hebben we goed ons mannetje gestaan, als we beter afwerken en aan onze passing werken komen we er zeker! Aan teamspirit is er alvast geen gebrek.

P.s.: bedankt aan Kirsten en Emma die tijdens de verdediging de communicatie verzorgden :)

Wenke