V: Kaat-Joppe-Jarre-Lou

A: Lander-Taco-Anke-Marie

W: Kathe-Oskar-Fran

Op het middaguur, wachtend op de zon kwamen alle spelers aan op de velden van Spartcus naast het nieuwe zwembad in Deurne. Alle spelers klaar om op te warmen terwijl de ouders aan de zijlijn aan het bekomen waren van voor sommigen een lange rit door het komende WK of brandende voertuigen. Maar op 12u stond iedereen paraat. 

Marie scoort snel de 0-1 na een snelle uitbraak van onze spelers. Er wordt goed verdedigd en de bal gaat zo snel mogelijk naar de aanvallers waar Anke er 0-2 van maakt op een assist van Marie. Hierna volgt de vakwissel. In denk dat de bal bijna 5 minuten bij onze aanval heeft gezeten maar de bal wilde er gewoon niet in. Uiteindelijk geeft Kaat een mooie assit aan Joppe die er 0-3 van maakt. Anke, Jarre en Lou worden gewisseld voor Fran, Oskar en Kathe. Spartacus komt tot scoren en brengt de stand op 1-3. Fran maakt er voor de rust nog mooi 1-4 van. 

Na de rust gaat het tempo uit de match. De bal wil er met momenten ook niet echt in. De spelers zetten zich in maar de spelers van de tegenpartij onderscheppen regelmatig de bal. Taco, Kaat en Marie worden gewisseld voor Jarre, Anke en Lou. Spartacus komt langs zij met de 2-4. Dankzij een mooi shot van Kathe wordt het 2-5. Met 3-5 wordt het toch wat spannend want de ballen van Spartacus vallen nu wel. Lander wordt gewisseld voor Taco. Deze laatste maakt er op de stip mooi 3-6 van. Daarna wordt de match afgefloten. Iedereen tevreden met de overwinning op zich maar het werd toch een beetje onnodig spannend. 

Dankzij deze overwinning zijn onze spelers en speelsters wel klaar voor de topleague in de zaal. We wensen ze daar heel veel succes mee. 

Elke