Aanval: Liam 1 – Rob – Liesje – Annick 2
Verdediging: Willem – Yarik 5 – Lore 1 – Dorien

Het tweede team werd dit weekend, door het afwezig/gekwetst zijn van zowat alle dames van de ploeg, versterking van Liesje en Annick, waarvoor dank. Dat deze twee hun capaciteiten nog niet verloren zijn werd snel duidelijk. Liesje haar dame zal de bal niet al te veel aangeraakt hebben en Annick dolde af en toe met haar tegenstandster zoals we van haar gewend zijn.

De match zelf werd al bij al comfortabel gewonnen. Het vak van Liam stond verdedigend super sterk en slaagden erin om heel de wedstrijd lang geen enkel doelpunt tegen te krijgen. Wat een collectieve prestatie. Het andere vak zorgde vooral voor de goals. Yarik scoorde er vijf, maar dit had niet mogelijk geweest zonder de sterke recuperatie en ondersteuning van de andere drie in zijn vak. Willem, met zijn enorme drive en inzet, werd door de bank en dan vooral door superfan Jacob regelmatig bejubeld. Zelfs de dag na de wedstrijd had deze alleen maar positieve dingen te zeggen over Willem zijn prestatie.

Net zoals in de wedstrijd van de A was er wel sprake van een lage efficiëntie. Vooral in het vak van Yarik moest er veel geschoten worden voordat er gescoord werd, maar dit was ook mogelijk door de sterke recuperatie van Willem en Dorien

Al bij al een degelijke overwinning voor de onzen, waarmee we zaterdagavond afsloten en naar huis wederkeerden met twee overwinningen. Ook de C-ploeg wist te winnen op zondagochtend en op deze manier haalde Edegem kern het maximale dit weekend.

Kobe

Scores (ofwel Yarik tegen Yarik)

0-1 Shot Liam

1-1 Penalty tegen Yarik

1-2 Shot Yarik

1-3 Shot Yarik

2-3 Doorloper tegen Yarik

3-3 Shot tegen Yarik

3-4 Shot Yarik

3-5 Shot Lore na uitstekende steal Willem in het uitverdedigen

3-6 Shot Annick

4-6 Shot tegen Yarik

4-7 Shot Yarik

4-8 Shot Yarik

4-9 Annick onderdoor (arme verdedigster wist niet wat ze meemaakte)

5-9 Shot tegen Lore