A: Sue, Wenke, Sep en Wolf
V: Lotje, Olivia, Finn en Mats

Meteen van het begin wordt goed gecombineerd. Wenke opent de score nadat ze met de rebound wegstapt. Onze verdediging is ook weer alert en de tegenstrever kan maar moeilijk tot kansen komen. Op een mooie pas kan Wolf de voorsprong verdubbelen. We zien steeds vaker dat onze spelers zowel met links als rechts hun passen geven. Dit is zeer knap, want zelfs bij de groten is dit niet vanzelfsprekend hoor!
De vakken draaien en Finn scoort net als Wenke met een wegstapper uit de rebound. Lotje laat haar tanden zien in verdedigingen houdt de bal net binnen nadat ze zelf de pas had gestoord, wat een inzet! Ook ons aanvalsvak komt nog tot kansen, de spelers vinden elkaar heel goed, er worden snelle beslissingen genomen en dit levert mooi korfbal op.
In het tweede kwart komt Lora ipv Wenke en Rae ipv Olivia.
Rae start met een knappe inloop die net niet in de mand valt. Finn vindt wel de korf van achter de goal en het staat 4-0. Mats laat de tegenpartij niet los en onderschept de ene na de andere bal. Sep beloont die inzet met een éénhandige inloop. HMKC kan voor de rust nog scoren en we gaan met 5-1 de rust in.

We starten met nieuwe vakken in de tweede helft:
A: Lora, Olivia, Finn en Sep
V: Lotje, Rae, Mats en Wolf

Na een goeie start met lange passen naar de korf en kansen die er niet invallen kan Finn de 6-1 maken. De verdediging houdt stand en Wolf gaat zelfs even de twee spelers verdedigen, goed overzicht gehouden. Lora laat zich niet intimideren tegen een dame die letterlijk met kop en nek boven haar uitsteekt.
We verliezen in aanval even de focus want de kansen die komen worden niet doelgericht geschoten. Finn zet zijn vizier terug scherp en maakt de zevende.
Wenke en Sue komen Lotje en Lora aflossen bij de start van het laatste kwart. Kans na kans wordt gecreëerd en Mats rondt af met een schot. Lora en Lotje komen terug binnen de lijnen en dat inspireert Mats voor een volgende treffer, het staat nu 9-1. De vakken wisselen een laatste keer en Sue speelt Finn vrij met een knappe bal die van de middellijn tot onder de goal suist. De tien staat op het bord. Sue blijft met passen strooien want ze speelt Sep nog aan terwijl ze zelf ook vrij staat. Hij kan scoren, maar de goal wordt afgekeurd voor een loopfout. De eindscore blijft zo op 10-1. Knappe match waarin alle spelers zich lieten zien met individuele acties, maar nog belangrijker, met teamwerk.