Mogelijkheid 1: u wenst zich in te schrijven als lid van Voorwaarts EN de KBKB dan vult u het volgende formulier in

http://www.voorwaartskkc.be/?oid=25475&pid=30219

Eens dit formulier werd ingediend volgen er 3 stappen

a) Wij creëren een nieuwe account in onze Twizzit omgeving en sturen u, vanuit Twizzit (Kon. K.C. VOORWAARTS v.z.w. noreply@twizzit.com), de vraag om een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Eens gekozen kan u voor de eerste maal inloggen in onze Twizzit omgeving (https://app.twizzit.com/v2/feed). U kan natuurlijk ook de Twizzit App gebruiken. Te installeren via Google Play of App Store.

b) Wij gebruiken de ontvangen gegevens om een aansluitingsformulier voor de KBKB in te vullen. Dit aansluitingsformulier moet worden ondertekend (door de aanvrager indien ouder dan 18 jaar, door de wettelijke vertegenwoordiger indien jonger dan 18 jaar). Wij doen dit via “onze panda” (https://www.pandadoc.com/). D.w.z dat u een mail zal krijgen van PandaDoc docs@transactional.pandadoc.com om het aansluitingsformulier digitaal te ondertekenen.

Indien de aanvrager nog nooit lid is geweest van de KBKB of indien de medische verklaring is verlopen dan krijgt de aanvrager ook de vraag om de “Verklaring van ontbreken van evidente medische ongeschiktheid” digitaal te ondertekenen. Ook hier gebruiken we "onze Panda".

c) Nadat de formulieren of het formulier (digitaal) werd(en) ondertekend, voegen wij deze/dit toe aan uw profiel in Twizzit en openen de aanvraag bij de KBKB om u lid te maken.

In principe rekenen we op 10 tot 14 dagen tussen de aanvraag om lid te worden van de KBKB en het ontvangen van uw spelerslicentie.

 

Mogelijkheid 2: u wenst zich in te schrijven als toeschouwer/supporter/familie van Voorwaarts of een Voorwaartslid dan vult u het volgende formulier in:

http://www.voorwaartskkc.be/?oid=25475&pid=28533

Zodra wij het formulier hebben ontvangen, creëren wij een nieuwe account in onze Twizzit omgeving en sturen u, vanuit Twizzit (Kon. K.C. VOORWAARTS v.z.w. noreply@twizzit.com), de vraag om een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Eens gekozen kan u voor de eerste maal inloggen in onze Twizzit omgeving (https://app.twizzit.com/v2/feed). U kan natuurlijk ook de Twizzit App gebruiken. Te installeren via Google Play of App Store.

 

Veel succes en misschien tot binnenkort.

KKC Voorwaarts en KC Edegem/Voorwaarts