Dankzij overtuigende tweede helft nog vlotjes naar de winst.

Voorwaarts deze keer zonder de geblesseerden Bruggie, Sainah en Claudia (aan allen spoedig herstel en hopelijk na nieuwjaar terug paraat).

Yannick 3 - Jonas 2s- Nils 2+3 - Lars 2 - Kane 3 - Jasper - Jakob

Anne 4 - Caro 4 - Jasmien 4 - Amber - Quinte 1 en Imke

Onze dames dus bijzonder productief vandaag met gezamenlijk liefst 13 doelpunten waarvan 10 in de tweede helft!

Wedstrijd met twee gezichten.

Tijdens de eerste helft was de wedstrijd saai, zonder beleving en overtuiging gespeeld en met weinig animo op en rond het veld. Maar tijdens de tweede helft werd er een score van 19-14 genoteerd! Dus 33 doelpunten op 25 minuten tijd, Dat kan tellen en het was bijna niet bij te houden. Bij 16-10, via Yannick, kwamen we voorgoed los en scoorden er verder lustig op los. De dames Anne, Caro VB en Jasmien wilden niet onderdoen voor mekaar en legden om beurten een kerstgeschenkje in de Floriant defensie. Natuurlijk was ook de inbreng van Amber zeer nuttig en heerste de boys in de aangeef en reboundzone. Yannick was uiteindelijk goed voor 27 rebounds en 4 assists, Jonas voor 19 terug kaatsers en liefst 6 assists, Lars kwam ook in de dubbele cijfers qua rebound en Nils deed er nog een schepje bovenop met liefst 35 gewonnen luchtduels. Dit alles kon je echt niet voorzien tijdens die lome eerste helft waar we zelfs 3-5 achter kwamen. Nils met een doorbraak zorgde voor de gelijkmaker en een omgezette stip van Jonas bracht ons op het goede pad. De 9-7 rustcijfers kwamen er via een bijzonder aanvalslustige Anne. En toen kwam die geweldige tweede helft eraan... Iedereen had er plots zin en overtuiging in en alle remmen gingen los:

14-10 een eerste serieuze kloof langs Caro

16-10 de B-kes schakelt nog een versnelling hoger

20-16 Twintiger via Kane

25-20 Getekend Yannick

Prettige feestdagen en tot na nieuwjaar, neem deze prima tweede helft mee naar volgend jaar en tegen AKC zullen we er dus vanaf de eerste minuut moeten invliegen.

Peter