Voorwaarts Korfbal Club

Lachende spelers, zonnende supporters, tevreden coaches, prachtig weer, een mooi grasveld, twee korven en een korfbal. Wat kan je nog meer verlangen? ;-)


Aanval: Dario (2), Leon (3), Lore (1) en Sofia

Verdediging: Jade (1), Joran (1), Lauri (3) en Lize

Reserve: Stef

Na de moeilijke wedstrijd van vrijdagavond volgde de terugwedstrijd tegen the Vikings. Het tempo lag in deze wedstrijd lager dan vrijdagavond, maar de supporters waren blij dat de Vikings meer snelheid in hun spel hadden dan de heenwedstrijd en dat de durf om te korfballen er deze keer wel was.

In het eerste kwart vlogen onze U12’ers al korfballend over het veld, the Vikings konden weinig inbrengen en korfden hun puntje al in dit kwart via stip. Onze VW’ers daarentegen korfden er 5: Leon een shot en onderhands, Dario een shot en een korte kans en Lore een inloper.

In het tweede kwart moesten onze spelers wat meer zoeken naar hun eerste korf, maar ze bleven erin geloven en ervoor gaan. Het spreekwoord zegt de aanhouder wint, dus Lauri legde er een korte kans en een stip in.

Bij het begin van de tweede helft kwam Stef in voor Joran. Nadat Leon zijn derde van de dag maakte, kwam Joran hem even later vervangen. Daarop besloot Joran de 9de korf voor VW te maken door een korte kans te nemen na rebound.

In het laatste kwart kwam Leon in voor Dario en niet veel later, na een knappe pas van Stef, korfde Jade de tiende korf. Ook zij mocht even rusten na haar korf en Dario kwam terug op het veld. Lauri legde de eindcijfers vast door eerst de bal te onderscheppen en dan knap binnen te gooien.

Eindstand: 1-11

Kortom: lachende spelers, zonnende supporters, tevreden coaches, prachtig weer, een mooi grasveld, twee korven en een korfbal. Wat kan je nog meer verlangen? ;-)

Elke P

‘t Was er aan te zien dat deze ‘doordraaiwedstrijd’ geen belang meer had……

Voorwaarts plaats zich voor de kruisfinale.

We sluiten de kompetitie af met een vlotte overwinning.

Kompetitie afgesloten met keurige overwinning.

Op Linkerover kan het ook gezellig zijn...

De eerste van drie finales…….het blijken er maar twee te moeten zijn !

Schitterende en uitgekookte overwinning van onze fanions !

De onzen moesten zich herpakken na de verloren midweek match tegen AKC B. De matchen tegen Temse zijn gewoonlijk een dubbeltje op zijn kant, dus makkelijk zou het zeker niet worden. En dat is ook deze keer niet het geval : na een goede start, staan we bijna heel de wedstrijd achter met 1of 2 korven en gaan op het einde erop en erover om op een diefje met 9-10 te winnen. Het was zeker niet onze beste match maar we hebben getoond dat we er terug voor kunnen vechten !

Lachende spelers, zonnende supporters, tevreden coaches, prachtig weer, een mooi grasveld, twee korven en een korfbal. Wat kan je nog meer verlangen? ;-)

In deze vervroegde wedstrijd bevestigde AKC zijn goede wedstrijd van de vorige keer, onze U12’ers probeerden wel en bleven ervoor gaan, maar zij komen nog wat te kort om AKC het echt moeilijk te maken.

Vandaag de eerste wedstrijd van de terugronde, terugronde die we aanvangen met als doel onze koppositie in de rangschikking te verdedigen.

Wat een heerlijk zonnetje in het Fort V, onze U8jes hadden er duidelijk zin in...

Onverwachte afloop na een overheersende eerste helft.

Knappe overwinning tegen een sterke tegenstander!

Een verdiende overwinning voor onze U12.

Met een stevig windje, de helft van de temperatuur van vorige week en zelfs enkele druppels starten we onze match op Gentse bodem.

 

© 2017, website powered by Twizzit.com