Voorwaarts Korfbal Club

In deze vervroegde wedstrijd bevestigde AKC zijn goede wedstrijd van de vorige keer, onze U12’ers probeerden wel en bleven ervoor gaan, maar zij komen nog wat te kort om AKC het echt moeilijk te maken.


Aanval: Annelore (1), Lore, Saartje en Xander

Verdediging: Dario, Jade (2), Leon en Lize

Geen reserven deze wedstrijd

Onze ploeg kon wel als eerste korven, Annelore shot na een lange lijn en pas van Lore, en zo stonden we op voorsprong. Deze konden we wel niet lang vasthouden en op het einde van het eerste kwart stond het 3-1.

In het tweede kwart kwam AKC meer op snelheid - hoewel hun coach amper tevreden was over hun spel, aan het negatieve geroep te horen – en toonden zij hun duchtig ingeoefende nummertjes. Zij konden in dit kwart 4x korven. Onze U12’ers legden er twee in het mandje, een stip en een bovenhandse inloper, allebei door Jade gekorfd. Rust: 7 – 3

Na de rust hadden de supporters er goede hoop in dat onze spelers nog wel wat korfjes zouden maken, jammer genoeg wou geen enkele kans er meer in. De U12 van AKC konden er wel nog 7 maken, 2 in het derde kwart en nog 5 in het vierde (waarvan er zeker 2 verdedigd waren, maar niet volgens de man met het fluitje).

Zoals gewoonlijk floot onze quasi persoonlijke, officiële scheidsrechter op zijn gekende manier. Kortom: er viel geen lijn in te trekken en er waren heel wat discutabele fases, zowel AKC als VW kon meermaals niet volgen met de genomen beslissingen.

Een verdiende overwinning voor AKC, een leerschool voor onze U12 die volgend seizoen zulke tegenstanders meer zullen tegenkomen. Op naar de volgende uitdaging!

Elke P

‘t Was er aan te zien dat deze ‘doordraaiwedstrijd’ geen belang meer had……

Voorwaarts plaats zich voor de kruisfinale.

We sluiten de kompetitie af met een vlotte overwinning.

Kompetitie afgesloten met keurige overwinning.

Op Linkerover kan het ook gezellig zijn...

De eerste van drie finales…….het blijken er maar twee te moeten zijn !

Schitterende en uitgekookte overwinning van onze fanions !

De onzen moesten zich herpakken na de verloren midweek match tegen AKC B. De matchen tegen Temse zijn gewoonlijk een dubbeltje op zijn kant, dus makkelijk zou het zeker niet worden. En dat is ook deze keer niet het geval : na een goede start, staan we bijna heel de wedstrijd achter met 1of 2 korven en gaan op het einde erop en erover om op een diefje met 9-10 te winnen. Het was zeker niet onze beste match maar we hebben getoond dat we er terug voor kunnen vechten !

Lachende spelers, zonnende supporters, tevreden coaches, prachtig weer, een mooi grasveld, twee korven en een korfbal. Wat kan je nog meer verlangen? ;-)

In deze vervroegde wedstrijd bevestigde AKC zijn goede wedstrijd van de vorige keer, onze U12’ers probeerden wel en bleven ervoor gaan, maar zij komen nog wat te kort om AKC het echt moeilijk te maken.

Vandaag de eerste wedstrijd van de terugronde, terugronde die we aanvangen met als doel onze koppositie in de rangschikking te verdedigen.

Wat een heerlijk zonnetje in het Fort V, onze U8jes hadden er duidelijk zin in...

Onverwachte afloop na een overheersende eerste helft.

Knappe overwinning tegen een sterke tegenstander!

Een verdiende overwinning voor onze U12.

Met een stevig windje, de helft van de temperatuur van vorige week en zelfs enkele druppels starten we onze match op Gentse bodem.

 

© 2017, website powered by Twizzit.com