Voorwaarts Korfbal Club

Wat een heerlijk zonnetje in het Fort V, onze U8jes hadden er duidelijk zin in...


Het laatste U8 mono tornooi mochten we thuis organiseren, samen met onze U10.  Jammer genoeg kregen we een afschrijving van sikopi, waardoor we weer enkel tegen Temse 1&2 uitkwamen (is al vaker gebeurd de voorbije weken, gelukkig is Temse wel steeds voltallig).  In het verleden bracht dit soms spannende wedstrijdjes, maar zaterdag had voorwaarts duidelijk de bovenhand: zowel voorwaarts zwart als voorwaarts groen wonnen hun beide wedstrijden vlotjes, en wisten de score van de tegenpartij op nul te houden.  Temse had duidelijk meer last van de warmte dan wij.  Gelukkig waren er voldoende drankpauzes en verfrissende appelsientjes.  De spelletjes werden ingekort (enkel shot) en ook hier wonnen zowel zwart als groen van het paarse Temse.  Na 1,5 uur was alle energie op, en konden we het zweet onder de douche gaan afspoelen.  Ziezo, ons wedstrijdseizoen zit erop, maar we gaan nog niet helemaal rusten.  Resten ons nog enkele trainingen, een spaghettifestijn en twee tornooien, alvorens we van een heel aantal U8 afscheid nemen.  Ze zijn er alvast klaar voor om de U10 te gaan vervoegen.

Je vindt foto's van ons tornooi onder 'media', 'U8-U10L 5-5-18' met dank aan Willy, de grootvader van Molly.

Ilse

‘t Was er aan te zien dat deze ‘doordraaiwedstrijd’ geen belang meer had……

Voorwaarts plaats zich voor de kruisfinale.

We sluiten de kompetitie af met een vlotte overwinning.

Kompetitie afgesloten met keurige overwinning.

Op Linkerover kan het ook gezellig zijn...

De eerste van drie finales…….het blijken er maar twee te moeten zijn !

Schitterende en uitgekookte overwinning van onze fanions !

De onzen moesten zich herpakken na de verloren midweek match tegen AKC B. De matchen tegen Temse zijn gewoonlijk een dubbeltje op zijn kant, dus makkelijk zou het zeker niet worden. En dat is ook deze keer niet het geval : na een goede start, staan we bijna heel de wedstrijd achter met 1of 2 korven en gaan op het einde erop en erover om op een diefje met 9-10 te winnen. Het was zeker niet onze beste match maar we hebben getoond dat we er terug voor kunnen vechten !

Lachende spelers, zonnende supporters, tevreden coaches, prachtig weer, een mooi grasveld, twee korven en een korfbal. Wat kan je nog meer verlangen? ;-)

In deze vervroegde wedstrijd bevestigde AKC zijn goede wedstrijd van de vorige keer, onze U12’ers probeerden wel en bleven ervoor gaan, maar zij komen nog wat te kort om AKC het echt moeilijk te maken.

Vandaag de eerste wedstrijd van de terugronde, terugronde die we aanvangen met als doel onze koppositie in de rangschikking te verdedigen.

Wat een heerlijk zonnetje in het Fort V, onze U8jes hadden er duidelijk zin in...

Onverwachte afloop na een overheersende eerste helft.

Knappe overwinning tegen een sterke tegenstander!

Een verdiende overwinning voor onze U12.

Met een stevig windje, de helft van de temperatuur van vorige week en zelfs enkele druppels starten we onze match op Gentse bodem.

 

© 2017, website powered by Twizzit.com