Voorwaarts/Molinos Korfbal Club

Doelpuntenmakers: Hendrik Peeters (5) - Robin Dooms (3) - Sarah Goethals (2) - Renzo De Prins (2) - Nico Verstappen (1) - Elin Loos (1) - Claudia Verstappen (1) - Lars Kerstens (1)

Een wedstrijd met 2 gezichten die resulteerde in een nipte nederlaag. Het begon allemaal goed in Merelbeke voor ons tweede team met Henk op halve afstand, Robin met een stip en Sarah achter de korf die voor een 0-3 voorsprong zorgen. Henk van ver en Nico van onder de korf laten ons een 3 puntenkloof behouden : 2-5. Floriant kwam dan even opzetten, maar met nog 4 treffers : Robin met 2 stuks, Sarah met een shot en Henk nu onder de korf gaan we rusten met een comfortabele 5-9 stand.

Een situatie die niet kon bestendigd worden na het hervatten en Floriant warempel met een 5-0 ging er op en er over. Renzo van kortbij en Henk van verre afstand deden het digitale bord terug in ons voordeel oplichten (10-11) maar dat was van korte duur want Floriant nam terug over en liep tot 14-11 uit. Met een stip van Elin en een korte kans van Renzo slopen we dichterbij, maar we konden niet meer op gelijke hoogte geraken want na onze scores van Claudia en Lars volgde het tegendoelpunt al snel. Na de 17-16 van Henk onder de korf restte er te weinig tijd om nog een punt uit de brand te slepen. 

 


Aanval: Lionel, Louis, Myla, Lora

Verdediging: Mats, Arnout, Maurice, Anton

Wisselspelers: Ivany, Imayra, Billie, Ise

Wauw, wat een spannende wedstrijd was dit! We begonnen de match meteen aan een stevig tempo. De sfeer zat goed, de coaches van de dag hadden iedereen goed opgewarmd. Bedankt, Caro en Mauro, voor jullie uitstekende coaching! 

Putse was aan zet, maar verloor dankzij prima verdedigingswerk van Voorwaarts de bal, waardoor onze aanvallers in actie konden schieten. Lora en Louis stonden aan de lijn en speelden met een paar mooie passen de ballen naar mekaar. Ergens een foutje, waardoor Putse een penalty mocht schieten, die, gelukkig voor ons, het doel miste. Louis is aan zet na de rebound en doet een verdienstelijke poging. Lionel kan vangen en past hem terug naar Lora, die de bal knap rondspeelt en ziet dat Louis een tweede shot kan wagen. Helaas, ook deze mist doel, maar wat een teamwork! 

Putse slaagt erin in balbezit te komen, maar daar steken onze verdedigers gauw een stokje voor. We willen écht scoren. De aanval wordt opnieuw rustig opgebouwd, de tijd wordt genomen. Lora staat klaar en Lionel scoort na een doorloper ons eerste doelpunt! 

Na 10 minuten wisselen we een aantal spelers, zo komen Arnout, Billie, Mats en Lionel in het aanvalsvak. De verdediging nemen Ivany, Anton, Maurice en Ise voor hun rekening. Voor Billie de allereerste keer op het veld, het moet gezegd, onze nieuwe spelers lieten zich van hun beste kant zien. Ivany week geen millimeter van haar dame én Billie ontving stevig haar passen om de bal door te kunnen spelen. Onze aanvallers bouwen een mooi en spannend moment op, waarna Billie naar de korf gooit. Jammer dat het mis was, want het was knap gespeeld! Ook onze verdedigers hebben hun handen even vol. Putse wil koste wat kost een tegenpunt maken. Het wordt hen echter niet makkelijk gemaakt. Na een aantal mislukte pogingen lukt het hen. 1-1. In het aanvalsvak laten we het niet koud worden en wordt er al snel een nieuwe shot genomen door Lionel. Mats staat klaar om de rebound op te vangen en zo kan Lionel nog een tweede poging doen. Net mis. We verliezen de bal en Putse kan quasi onmiddelijk een tweede punt maken. 2-1

Nu is de vechtlust nog groter. Arnout gooit alles in de strijd. Mats kan de rebound weer nemen en scoort meteen zelf het tweede punt voor Voorwaarts! 2-2

Net voor de rust wordt het spel echt heel intens én snel. Ivany plakt tegen haar dame en ontneemt alle kansen voor Putse. Een paar knappe botsballen tussen onze spelers houdt de bal bij ons. Een shot van Putse is mis en Maurice neemt de rebound om hem gauw door te spelen naar ons aanvalsvak. Helaas... Putse heeft ook zin om te scoren en kan ons de bal ontfutselen. 3-2 voor de rust. 

Na de rust staan Lora, Billie, Louis en Maurice klaar om aan te vallen. In verdediging zijn dat Imayra, Lionel, Myla en Arnout. Putse mag starten, maar Arnout laat hen geen doel maken. Wanneer we de bal krijgen om aan te vallen, doet Maurice een verdienstelijke poging. We zijn nog steeeds aan zet en alle aanvallers zetten hun beste beentje voor. Lora en Louis tonen hoe je een perfecte doorloper doet, die jammergenoeg net naast het doel is. Imayra verdedigt goed en houdt haar dame in het oog. Toch slaagt Putse er in om weer te scoren. 4-2

De laatste 10 minuten van de match gaan in en Ise, Imayra, Mats en Arnout gaan in aanval. Lora, Ivany, Maurice en Anton verdedigen. De drive zijn we nog lang niet kwijt. In de verdediging worden ballen onderschept en aanval staat klaar om ze aan te pakken. Lora springt tussen zoveel mogeiljk ballen die de spelers van Putse proberen te passen. Na 5 minuutjes krijgt ook Louis nog speelkansen. Hij valt in. Putse maakt een fout waardoor Mats een penalty mag nemen. Hij mist maar net. De allerlaatste minuten gaan in, Putse ziet nog kans om het op 5-2 te brengen. Nu gooien we echt alles in de strijd. Arnout is overal en slaagt er in om de eindstand op 5-3 te brengen.

We hebben zoveel kansen gehad én genomen. Het eindresultaat had net zo goed in ons voordeel kunnen zijn. Supporters en coaches waren eensgezind: dit was een topmatch. 

Julie

A: Kaat Lou Lander Taco(2)

V: Fran(2) Lina Oskar LennertR

R: Seth, Lennert VH, Molly

De eerste echte uitdaging van dit seizoen kwam tegen Vobako. We speelden enkele weken eerder al een oefenwedstrijd tegen elkaar, maar toen waren beide ploegen niet compleet. De zaal was ook even wennen voor iedereen, want voor het eerst speelden we een thuiswedstrijd in zaal de Ark in Aartselaar. 

We starten erg hoopvol aan de wedstrijd, de aanval zit goed en we creëren mooie kansen. Ook onze verdediging doet het prima. Waar we toch wel een doelpuntje zouden verwachten, lukt dat maar niet. We liggen aanvallend boven, en toch is het Vobako dat uit een beperkt aantal kansen met 0-2 de vakken laat draaien. De andere aanval heeft wat meer moeite met de druk en komt wat minder vlot tot een opening. Tot Oskar een diepe bal speelt naar Fran die, gesandwicht tussen een heer en dame van de tegenpartij, een strafworp in haar voordeel krijgt. Ze werkt die mooi af. Vobako lukt een tegendoel. Seth komt intussen Lander vervangen. Vervolgens speelt Kaat van aan de lijn een diepe pas naar Taco en die legt met een shotje binnen. Even later maakt hij ook de gelijkmaker met een kort schot. Met 3-3 rusten we.

Het eerste doelpunt van de tweede helft komt er bij Vobako na een balverlies van ons, en was dus te vermijden. In aanval maken we enkele minder goede keuzes, maar lukken we wel nog die gelijkmaker: Oskar pivoterend naar Fran achter de korf, en haar shotje gaat feilloos binnen 4-4. Vobako komt toch 2x met shot op voorsprong, en wij proberen nog enkele overhaaste doelpogingen maar zijn niet zuiver genoeg. 4-6 is zeker niet slecht, maar er had wel meer in gezeten, zeker bij aanvang van de wedstrijd. Niet getreurd, iets zegt me dat we elkaar dit seizoen nog wel vaker zullen tegenkomen voor een boeiende partij, en hopelijk ook om het laken naar ons toe te trekken ;-) 

Ilse

Aanval: Imayra, Ivany, Louis, Wolf
Verdediging: Lora, Desiree, Mats, Anton
Wisselspelers: Rae, Sep, Finn

In de eerste fase van de wedstrijd krijgen we de bal moeilijk rondgespeeld. De passen komen niet allemaal aan en worden regelmatig onderschept door de tegenstander. Toch komt Wolf tot een doelpoging die er jammer genoeg net niet in gaat. Desiree, Anton, Mats en Lora kunnen al eens een bal stelen van rood waardoor Louis en Wolf enkele goede passen kunnen geven.
0 - 5

Aanval: Lora, Desiree, Mats, Sep
Verdediging: Rae, Imayra, Louis, Wolf

Enkele wissels zorgen ervoor dat de tegenpartij de bal niet zo gemakkelijk meer kan afpakken. De passen komen beter aan en Sep neemt een doelpoging, maar mist net. Mats kan zich zelfs zo vrijspelen dat hij 2 keer de kans krijgt om te scoren. Zowel Wolf als Imayra kunnen al eens een bal stelen. Rae brengt dan de bal terug naar onze aanvallers. De passen gaan goed rond. Doelpoging van Sep gaat er naast. De bal gaat vervolgens redelijk snel  van rood, naar groen, terug naar rood, terug naar groen. Ballenstelers van dienst waren deze keer Lora en Rae. Na enkele stevige passen komt de bal bij Sep die een mooi doelpunt scoort.
1 – 7

Aanval: Lora, Imayra, Louis, Finn
Verdediging: Rae, Ivany, Anton, Wolf
Verder in de match kan je Rae een mooie rebound zien nemen en Wolf schiet weer in actie als ballensteler. Groen blijft strijden en dat wordt beloond. Lora geeft de pas voor een inloper die Louis netjes kan scoren. Daar gaat de tegenpartij weer in de aanval. Rae en Wolf verdedigen kort. Er volgen nog verschillende doelpogingen aan onze kant die jammer genoeg niet in de korf vallen. Finn, Imayra en Louis gooien alle 3 richting de korf. Wat een vechtlust! Rood komt aan de bal, maar Finn onderschept.
2 – 9

Wolf, Mats en Rae geven vlotte passen. Vervolgens laat Rae zich weer van haar beste kant zien en mist net een doelpunt. Wolf en Louis zijn de ballenstelers in deze fase. Mats krijgt een slag tegen zijn nek en moet vervangen worden. Groen gaat in de aanval en Rae scoort een mooi doelpunt. Rood probeert nog eens aan te vallen, maar wij nemen de bal af waarna Rae nog eens naar de korf gooit.

Eindscore 3 – 13

Besluit: Vechtlust tot het einde en de zin om ballen te blijven stelen was er bij iedereen. En er zijn veel doelpogingen geweest die er hopelijk de volgende keer wel invallen.

Anneke

2 topteams = topmatch

A: Lauri (5), Saartje, Xander (1), Senne

V: Lauren (3), Lieke, Loris (1), Tobi (2)

Reserve: Quinten, Stef, Nore, Kathe

De voorbije 2 weken speelden we ebarmelijke partijen ook al wonnen we 2x makkelijk. 0 loopvermogen, niet werkend voor elkaar, weinig motivatie en een zwakke tegenstander waren waarschijnlijk de componenten van deze wedstrijden. Vandaag staat de clash met Vobako op het programma en waren we benieuwd of er ditmaal uit een ander vatje getapt zou worden. We zien wel een gemotiveerde ploeg op het plein doch een bere-sterk Vobako, vnl met scores van Tuur, Jonah en Laurien, kan uitlopen naar een 2-10 tussenstand na kwartier spelen. Op dat moment hadden we reeds een time-out gezien op stand van 2-7 maar ook dat bracht geen soelaas. Quinten komt Senne aflossen om de bakens mee te verzetten. Ondertussen had hele ploeg wel door dat strakker verdedigen een must is tegen dit ontketend Vobako. Aanvallend hadden we het tot dan toe wisselvallig gedaan. Het loopvermogen en de wil was er wel, kansen waren er ook maar balverliezen echter nog meer. Voor de pauze kunnen we nog milderen tot 5-10 waardoor de optimisten in de tribune nog geloof hadden in een goede afloop van de wedstrijd. Het scoreverloop: 1-2 Lauren inloper, 2-3 Lauri shot achter korf, 3-10 Lauri penalty, 4-10 Lauri inloper, 5-10 Tobi shot.

De tweede helft was een ware achtervolgingsrace. De 6-10 van Loris werd door zijn heer gecounterd 6-11. Na de 7-11 en 8-11 van Xander en Tobi op shot weet Vobako de 4 puntenkloof te behouden 8-12. Vervolgens scoren we 4 goals op rij door onze loopvaardige dames, 2x Lauri en 2x Lauren. Bij 12-12 zijn we bij een spelhervatting even de kluts kwijt. De scheids fluit snel in en Vobako heer kan ongedekt scoren, 12-13, zuur. De 13-13 van Lauri op doorloop wordt afgefloten en in de laatste minuten velt Vobako het verdict met een shot 12-14. Nore komt nog even in maar de punten gaan mee naar Vobako.

Ondanks het verlies zagen we toch een veel gemotiveerder Voorwaarts/Molinos spelen. Dit willen we elke week zien ongeacht de tegenstander. 

Kevin

Knap verweer tegen Topleague ploeg

Jordy (Moest Vroegtijdig Naar De Kant) - Yorne 3 - Rob 1 - Tibo 1 - Willy 1 - Fred

Ellen 1 - Dorien 1(2 Assists) - Fatima 3 - Veerle (3 Assists)

Yarik was er niet bij dus Tibo kon meteen vol aan de bak en dit tegen een sterke tegenstander. Onder andere Taissa Vervoort, een Noah verhoeven en nog enkele andere spelers met B en zelfs A ervaring balden mee bij de bezoekers. De eerste helft hadden we het heel moeilijk om aanvallend iets neer te zetten, geen vlotte acties, te weinig beweging en helemaal geen rebound. Karakter toonden we wel in de verdediging. Rusten gingen we uiteindelijk bij 3-9.

Scores:

1-1 Willy op shot assist Veerle

2-2 Dorien knappe afstandstreffer pas Ellen

3-6 Top scoorster van de dag Fatima op doorbraak steun Willy

Na de pauze en vooral het laatste kwart kwamen we nog fel terug. Heel knap hoe we ons in de wedstrijd knokte en Meeuwen tot time-out's dwong.

De tweede helft scoorden we er 8 tegen slechts drie voor de roodhemden! Als de wedstrijd nog vijf minuutjes langer had geduurd gingen we er misschien nog overgegaan zijn, wie weet.

Scores na de pauze:

4-9 korte kans Fatima met de medewerking van Tibo

5-9 En een doorloopbal van Fatima steun Fred

6-9 Yorne knap aangespeeld door Dorien

7-1 Eerste doelpunt van Tibo, een korte kans keurig omgezet aangespeeld door Veerle

8-11 Ellen handig uit de rebound

9-11 Yorne heeft de mand gevonden assist Ellen

10-12 Robke korte kans keurig binnen

11-12 Yorne brengt de spanning er nog laattijdig in

Tibo trok prima zijn plan tijdens zijn eerste match voor Edegem.

Nogmaals Edegem C krijgt elke week Promoleague clubs te bekampen, zware tegenstand maar al doende wordt men sterker. De terugmatch is voor ons. Volgende week wacht Catba en die kennen we al.

Peter

Ook de b ploeg haal een dertiger

Jakke 5 (10 steals) - Rob 1 (11 steals) - Willy 3 (11 rebounds) - Fred 3 (5 assists) - Jordy 2

Luna 4 (5 assists) - Lore 2 - Caro c 1 (4 assists) - Quinte 8 (13 rebounds)- Cleo 1

Ook hier een dertiger dus met alle 10 de spelers die op terrein kwamen aan het kanon. Maar ook slechts 4 tegendoelpunten toegestaan en plus 50 steals afgedwongen. Een heel wedstrijd geconcentreerd op hoog niveau blijven spelen (rust bij 14-2) is er weinigen gegeven. Chapeau!

De meest in het hoog springende scores:

1-0 Een gelanceerde schotel door Jakke

5-0 Luna voor de forfaitcijfers

9-0 Lore en Luna werken goed samen.

10-1 Quinte steun Willy

14-2 Caro C met rust buzeerbeater en verdiend

15-2 Jakke is de man van de openingscores per helft

20-3 Quinte van achter de mand

25-3 De speciale getalletjes zijn telkens voor en door Quinte

30-4 Op jacht naar de dertiger en gelukt via super sub Jordy

Het was aangenaam om te bekijken ook als het niveauverschil groot is kan je toch mooie korfbal zien.

Peter

Edegem haalt opnieuw zwaar uit

Mauro 4 (14 steals 12 rebounds) - Liam 4 (14 rebounds) - Jasper 4 - Kobe 3 - Willy 1 - Jakke

Mirte 10! - Caro 5 (5 assists) - Cleo 2 - amber w (6 rebounds 5 assists)- Luna 1 - Quinte 2 - Lore

Opnieuw ging Edegem er flink op los en werd er erg gemotiveerd tot op het gaatje gespeeld. Niet de scores zijn hierbij het opvallendste maar dat de tegenstander in de tweede helft tot 1 doelpunt beperkt werd en wij 55 balverliezen bij hen afdwongen.

De score was de tweede helft 17-1 na de 19-5 ruststand.

Na 11-5 werden er 17 doelpunten achter mekaar gemaakt en versprong de score ineens naar 28-5. En dan volgde er nog een 8-0 als toetje. Zonder Joren (nog herstellende) en Amber J vandaag, we hopen iedereen te recuperen voor de topper binnen 14 dagen tegen Spartacus. Maar de selectie is groot en een weelde voor de coach als je 10 spelers op het scorebord ziet komen en ook de B ploeg elke week het mooie weer maakt.

De belangrijkste scores van vandaag:

1-0 door een uitstekende Caro VB

5-0 Cleo met de medewerking van Amber

10-4 Caro keurig uitgespeeld door een prima Liam

13-5 Liam steun Caro

19-5 Mirte met haar zesde dan al voor de rust

20-5 Liam opent de tweede helft scores

25-5 Cleo met een mooie doorbraak assist Mauro

30-6 De kapitein mag trakteren

34-6 Mirte tekent voor haar tiende treffer van de dag

35-6 Quinte na steun Mauro

36-6 De eindcijfers zijn traditioneel uit de handen van een invaller: Willy

Wederom blijven we geconcentreerd door ballen tot op het einde en dat maakt het voor iedereen leuk spelers, coaches en supporters. Volgende weekend zijn we vrij de week nadien tegen het stugge Spartacus zullen we scherp moeten staan.

Peter

Scoreverloop:

Eerste kwart

1-0 schot Finn

1-1 inloper Floriant

2-1 schot Jolien die rebound van Lotje pakt en binnen knalt

Rae en Lee ipv Wenke en Anton

 

Tweede kwart

3-1 Schot Jolien op pas Tuur

Wenke en Anton ipv Lotje en Tuur

 

Derde kwart

Lotje en Tuur ipv Jolien en Sep

4-1 Finn

 

Vierde kwart

Sep ipv Finn

4-2 schot Floriant

 

Het was niet de gemakkelijkste wedstrijd, we zochten maar vonden elkaar niet altijd even goed. De spelers creëren mooie kansen, jammer genoeg vallen de goals niet zoals we verdienden. Er werd in verdediging hard gewerkt en veel ballen konden onderschept worden. Ook de verdediging in de 1-1 duels was weer knap. Wat het belangrijkste is, is dat we als team voor elkaar blijven spelen. Ook naast het veld zien we de ploeg steeds meer een leuke vriendengroep worden. Jammer genoeg zijn er wat pechvogels die ziek of gekwetst zijn. Veel beterschap allemaal!

Aanval: Thias Van Loock (1) - Lars Kerstens (3) - Lauren Denis (1) - Lise Van Maldeghem (2)

Verdediging: Liam Van Hoof (5) - Jens Vogels (3) - Joke Van Maldeghem (2) - Janne Loos (1)

wisselspelers: Imke Loos, Jonas Van Loock (1), Renzo De Prins (1)

Om tegen Floriant te kunnen winnen, moet ons afwerkingspercentage uitmuntend zijn en moeten we aan voldoende pogingen komen. Qua afwerking was het goed (24%), maar geen uitschieter zoals vorige week tegen Boeckenberg en met 40 pogingen minder dan de tegenstrever, is de overwinning van Floriant dus logisch. We begonnen goed aan de wedstrijd met direct de score van Thias uit de eerste kans, maar Floriant effende per direct. Dan via schoten van Joke en Liam naar 3-1, maar de bezoekers weer langszij en zo ging het gelijk op tot 5-5, toen nam Floriant de leiding over op het scorebord, om deze nooit meer af te geven. Aanvallend liep het stroef met veel afval in het spel en enkele 0 shots aanvallen, mede door dat onze groen witten problemen hadden met de reikwijdte van speler van het jaar Lennert Impens. Via onder meer een scherp schietende Saar Seys (8 doelpunten in totaal) liep Floriant stelselmatig uit om met een bonus van 5 te gaan rusten (9-14). In de tweede helft was het Liam direct met de score en Janne met een ultiem shot, die ons dichterbij lieten sluipen, maar Floriant bracht het verschil terug op 5. We zagen nog enkele mooie treffers zoals 13-19 van Joke die binnen dwarrelde en de knappe doorbraak van Lars voor de 15-23, maar de kloof was gemaakt en kon niet gedicht worden. In de slotfase nog 2 knallen van Liam, met de tweede zwaar onder druk en zo een verdiende en logische overwinning voor Floriant.

cijfers:

Voorwaarts/Molinos 24% afwerking en 84 kansen

Floriant 22% afwerking en 124 kansen

Aanval: Renzo De Prins (6) - Hendrik Peeters (2) - Elin Loos (2) - Heleen Denis (1)

Verdediging: Jonas Van Loock (2) - Bjarne Van Rompaey (1) - Pauline Vandevorst - Imke Loos (6)

Wisselspelers: Nico Verstappen; Claudia Verstappen (1), Robin Dooms

Een puike overwinning van ons tweede team dat de prestaties week na week crescendo ziet gaan. De wedstrijd begon als het ware met een 2-0 voorgift want Renzo had aan 2 pogingen genoeg om tweemaal raak te treffen en dus giga-snel 2-0 voor. De tweede aanval kwam niet tot scoren en zo ging Floriant met 3 rake schoten er op en er over. Hendrik achter de korf kon een lange aanval succesvol afronden en zo terug gelijk (3-3). Imke (trefzeker met 6 stuks in totaal) met 2 doelpunten naar 5-3. Hendrik via de stip naar 6-3 maar het afwerkingspercentage bleef laag en zo sloop Floriant doelpunt per doelpunt dichterbij tot 6-6.  Renzo (opnieuw de doelpuntenmachine zoals in de voorbereiding) zorgde dat we met een bonuspunt de kleedkamer konden opzoeken. De doelpunten vielen snel na het hernemen en zo stonden we 8-9 in het krijt na enkele minuten - Imke zorgde voor de tegenscore. Renzo kreeg daarna de handen op elkaar voor zijn knappe gelijkmaker. Imke bediende uitstekend de ingevallen Claudia en die twijfelde niet en Jonas schoot de volgende aanval de 12-9 binnen. Floriant toen weer aan zet met 2 treffers op rij en zo bleef het erg spannend in deze wedstrijd van het tweede. Jonas van ver met terug de 2 verschil en toen waren we gelanceerd.  Renzo met de doorbraak en Elin met een shot brachten ons in een comfortabelere positie (15-11). Renzo werd van vak gewisseld en ook daar knalde hij raak: 16-12. Floriant met de tegenprik, maar Bjarne met een kanonskogel voor de 17-13 en Imke na een goed uitgespeelde aanval 18-13. Andermaal Imke maar nu via een stip (19-13) en na 3 tegendoelpunten was het opnieuw Imke die de 20-16 op het bord zette. Zus Elin legde de eindstand vast 21-16!

 

A: Lou(2) Kaat(1) Lander Taco(2)

V: Lina(2) Fran(2) Lennert(1) Oskar

Wissels:Seth, Molly

Onze eerste confrontatie met Ganda dit seizoen, da's altijd een beetje aftasten. Het was in elk geval ver en vroeg, en we hebben een tiental minuutjes nodig om in de match te komen. We spelen met lichtjes gewijzigde vaksamenstelling waardoor Oskar van vak verhuist en Lander in de basis start. Ganda beschikt over grote spelers, en heeft enkele jongens met gevaarlijke aanvalsbewegingen. De druk is wel minder groot dan vorige week (cfr Leuven) en we maken hierdoor veel minder fouten.

Het eerste kwart start wat aarzelend, maar we maken wel kansen. Het duurt wel 10' voor de vakken wisselen. Het is Kaat die met een shotje de score opent, en Ganda die met strafworp tegenscoort. Het tweede kwart is een plezier om te zien met veel doelpunten en mooi spel. Lina en Fran scoren op enkele minuten tijd: Lina na een diepe pas van Oskar naar het achtervlak, en hierna Fran met een shotje achter de korf. Het andere vak vindt nu ook iets sneller de mand: Kaat brengt een mooie steun op de doorbrekende Taco, die netjes afwerkt.  Even later resulteert een onderschepping aan de lijn in een prachtkans: Taco speelt de bal meteen diep naar de doorlopende Lou (1-5). De vakken wisselen en ook nu zijn het Fran en Lina die binnen enkele minuten scoren: Lennert brengt een steuntje voor de doorloper van Fran, en Lina zet haar rebound om in een raak shotje. Nog voor het rustsignaal legt Lou de 1-8 vast met een schot, en komen Seth en Molly in (in de plaats van Lander en Lou).

De tweede helft vallen we scorend wat stil, en werkt Ganda beter af. Ze komen met 2 doelpunten terug vooraleer Lennert langs voorwaartszijde kan scoren. We brengen Lou en Lander terug in (in de plaats van Lina en Lennert) zodat we weer nieuwe vakjes zien en uitproberen. Gelukkig was onze voorsprong al wat opgebouwd de eerste helft want Ganda komt stilaan terug. Taco maakt ons laatste doelpunt met soort van omdraaibal.  Ganda krijgt het laatste woord met een strafworp en die werken ze ook af: 5-10.

Toffe match! Jammer dat we niet kunnen blijven scoren die tweede helft maar de eerste 4 punten zijn toch zeker dikverdiend binnen. Volgende week tegen Vobako komt onze eerste échte uitdaging van dit seizoen, allemaal goed uitgeslapen en met véél goesting op post!

Ilse

A: Eric, Bent, Lars (m), Corneel (m)

V: Gio, Lennert, Molly, Lenka

R: Sue

Lastminute viel een van onze spelers af en zijn daarom heel blij dat Sue ons kan vervoegen. Bij aanvang van de wedstrijd tonen we meteen dat we naar Boeckenberg gekomen zijn om de punten mee naar Edegem te nemen. Zowel bij de begroetingsroep naar, als bij onze teamroep is er heel wat enthousiasme te horen en roepen we luider dan onze tegenstander. Dit enthousiasme belooft alvast heel veel goeds. Boeckenberg stelt een grote jongen op, maar gelukkig hebben we met Eric ook heel wat lengte in ons team.

Ons verdedigingsvak is meteen op het appèl: ze onderscheppen keer op keer de bal nog voor Boeckenberg een aanval kan opzetten. Na enkele studierondes in aanval komt de eerste korte kans voor Bent, maar op het eerste doelpunt moeten we nog heel even wachten. Het is Eric die de score opent door een korte kans keurig af te werken. Bent verzorgt op dat ogenblik de steun. Tijdens het hele eerste kwart kan onze verdediging ervoor zorgen dat Boeckenberg niet in de wedstrijd komt. Vooral Gio lijkt wel een stofzuiger. Alleen is het geen stof, maar zijn het ballen die opgezogen worden. Iedere bal die in de buurt komt, wordt de zijne.

Na de functiewissel kunnen Gio, Lennert, Molly en Lenka hun stempel verder op de wedstrijd drukken. Na een heerlijke pas van Molly, scoort Gio een loepzuiver shot (0-2). Tijdens de volgende aanval wordt het gaspedaal verder ingedrukt. Opnieuw verzorgt Molly de steun. Deze keer is het Lennert die met een doorloper een 3 op ons scorebord krijgt. Voor het vierde doelpunt verzorgt Lenka de steun voor Gio. Wanneer Gio doorloopt, zorgt Lennert met een valpartij voor het ideale afleidingsmaneuver. Gio wordt echter niet afgeleid en werkt zijn doorloper zonder twijfelen af. Het moet gezegd dat dit vak goed draait. Alle spelers hebben namelijk een aandeel in deze drie doelpunten. Het verdedigingsvak krijgt heel wat meer druk van Boeckenberg. Ondanks het gevaar, blijft dit vak ook goed standhouden. Met een geruststellende 0-4 gaan we rusten.

Sue komt in de tweede helft Lars vervangen. Na een aantal wissels van Boeckenberg krijgen we zowel in aanval als in verdediging veel meer tegenstand. Het duurt dan ook niet lang voor we ons eerste tegendoelpunt te verwerken krijgen (1-4).  Lars komt terug op het speelveld in de plaats van Corneel. Met een shot achter de korf kan Boeckenberg zijn score verdubbelen.

Na de laatste functiewissel voelen we in de tribunes de spanning stijgen. Corneel komt Lennert vervangen. Lenka zorgt er met goed reboundwerk voor dat ons aanvalsvak verschillende doelpoging kan nemen. Molly vergroot met een korte kans onze voorsprong terug wat meer (2-5). Onze tegenstanders zijn echter niet van plan om de overwinning aan ons te laten, want ze brengen het scorebord in één ruk terug in evenwicht (5-5). Ons aanvalsvak blijft kansen creëren, maar door de spanning valt de bal niet meer zo vlot binnen. De ontlading is groot als Gio een knappe doorloper afwerkt en ons zo enkele minuten voor het einde van de wedstrijd terug op voorsprong brengt. Jammer genoeg moeten we nog een tegendoelpunt incasseren en eindigt de wedstrijd op een gelijkstand.

We kregen echt een knappe wedstrijd te zien. Omdat we het merendeel van de wedstrijd op voorsprong stonden, zijn we na het fluitsignaal toch wat ontgoocheld. De remonte van Boeckenberg was de verdienste van onze tegenstander en kwam er niet omdat ons team niet meer draaide.  We blijven over de 9 spelers goed samenspelen. Boeckenberg kon zich met een aantal gerichte wissels terug in de wedstrijd knokken. Toch moet er vooral fierheid overheersen. We stonden als een team op het veld. Het uitwerken verliep dikwijls vlekkeloos. Er werden 6 mooi doelpunten gemaakt. Het waren stuk voor stuk mooi uitgespeelde kansen. We hadden geen strafworp, vrijworp of “broddelgoal” nodig. De zaken waarop getraind wordt, zien we in de wedstrijd toegepast worden. Als we de volgende wedstrijden van de zaalcompetitie op deze manier blijven spelen, kunnen we iedere tegenstander aan. Doe zo voort, jongens en meisjes.

Uw verslaggever ter plaatse,
Anneleen.

A: Loris (5) – Senne – Lauri – Lieke (1)

V: Tobi (1) – Xander (2) – Saartje (2) – Lauren

Res: Taco, Fran

Vandaag stond de verre verplaatsing naar Ganda op het programma. Onze twee U15-ploegen speelden op hetzelfde moment en tevens op verschillende locaties, wat niet het ideale scenario is natuurlijk, maar gelukkig konden we rekenen op aanvulling vanuit onze U13-ploeg, waarvoor dank Taco en Fran!

Deze tegenstander hadden we eerder nog niet bekampt en dus was het vooraf een beetje gissen naar hun manier van spelen. Voorwaarts Molinos was echter niet afwachtend en met een schot van Loris op pas van Senne werd de score dan ook geopend.

Iets later trakteerde Lieke Loris op een mooie pas en deze laatste kon opnieuw zijn schot afwerken.

Het andere aanvalsvak zette de trend verder en na een aanval met verscheidene kansen was het uiteindelijk Tobi die met een omdraaier de 0-3 op het bord zette.

We speelden niet op ons vertrouwde tempo, maar konden wel vaststellen dat Ganda ons ook geen cadeautjes zou geven.

Dat had Loris zeer goed begrepen en hij vond alweer de weg naar de mand. 1-4

Vervolgens werd een penalty op Lauri knap verzilverd door Lieke. 1-5

Een schot van Xander maakt dat de stand op 1-6 wordt gezet.

Na een gemiste penalty van Ganda is het Saartje die met rasse schreden voorbij haar dame loopt en de 1-7 kan scoren. 

De rust gaan we in met een 3-8 stand na nog een accuraat schot van Xander.

In de tweede helft valt ons scorend vermogen wat stil, al creëren we wel nog behoorlijk wat kansen.

Ganda krijgt enkele stippen mee, maar gelukkig werkt ook Loris nog enkele schoten goed af.

Het staat nu 4-10.

Saartje treft ook nog het gele mandje met een schot. 5-11

Fran en Taco treden aan in de plaats van Lieke en Tobi.

In het slot van de wedstrijd komt enkel Ganda nog tot scoren, waarop we deze match afsluiten op een verdienstelijke 6-11.

We zagen vandaag een wat tragere versie van ons team, maar we konden zeker nog genoeg kwaliteit aan de dag leggen om deze match opnieuw tot een goed einde te brengen.

Er werd goed rondgespeeld en we kwamen tot mooie kansen.

Volgende week nog iets meer peper in ons … en samen met een stiptere afwerking gaan we onze concurrent Vobako in onze zak steken!

Ik kijk er alvast naar uit!

Tot dan!

Cindy

Aanval: Pjotr – Quinten (2) – Marie (2) – Nore
Verdediging: Stef (2) – Jarre (1) – Kathe – Kiki-Roos
Reserve: Joppe

Een verre verplaatsing voor onze U15B op een zondagochtend, met weinig opwarmtijd op het veld gezien de korte tijd tussen de wedstrijden.

We starten gretig aan de wedstrijd en kunnen meteen op voorsprong komen door een schot van Quinten op pas van Nore. Al gauw maakt KCBJ er 1-1 van en we wisselen van vak. Met een schotje na rebound komt onze tegenstander zelfs op voorsprong. Gelukkig maakt Stef er met een schot 2-2 van. Marie en Nore winnen de rebound duels waardoor we kansen kunnen blijven nemen en Quinten er met een schot 2-3 van kan maken. Pjotr doet even later zijn duit in het zakje door de bal in het uitverdedigen te onderscheppen en zo via Quinten tot bij Marie te krijgen. Marie werkt prima af en we krijgen voor het eerst een twee-punten-kloof, 2-4. KCBJ kan dan weer scoren uit een rebound, maar Jarre weet vlak voor de rust toch nog de 3-5 op het scorebord te zetten met een schotje.

KCJB komt snel uit de startblokken en kan meteen scoren in de 2de helft. Joppe komt zijn broer Pjotr vervangen en kan Marie vrijspelen met een mooie pas. Marie werkt ook deze kans af en zet de 4-6 op het scorebord. We wisselen weer van vak, Kathe komt goed in steun voor Stef die zijn tweede doelpunt van de wedstrijd maakt, 4-7. De buit is binnen zou je dan denken, maar niets is minder waar. Er zijn wat slechte-gevaarlijke passen, er wordt te onstuimig gespeeld, waardoor KCBJ nog op 6-7 kan komen. Nog 18 seconden op de klok, de supporters zijn klaar voor het eindapplaus, maar dat was buiten onze U15 gerekend… spannend tot op het einde door toch weer een lange-gevaarlijke-onnodige pas te geven, waardoor KCBJ de bal kan onderscheppen en bijna tot scoren komt. Gelukkig horen we dan het verlossende fluitsignaal van de scheidsrechter en kunnen we terug ademen op de tribune.

Volgende keer toch rustiger uitspelen en minder risico’s nemen, maar we hebben wel een ploeg gezien die voor elke bal is blijven gaan!

Sofie

aanval : Lars Kerstens (5) - Jens Vogels (5) - Lauren Denis (2) - Lise Van Maldeghem (1)

verdediging: Christoph Hellemans (9) - Liam Van Hoof - Janne Loos (2) - Joke Van Maldeghem (5)

wisselspelers: Elin Loos - Thias Van Loock - Hendrik Peeters (1) - Jonas Van Loock

Het zuur puntenverlies van de openingsspeeldag werd netjes weggespoeld met een puike collectieve prestatie van ons eerste team.

Op bezoek bij Boeckenberg zagen we een team dat veel vertrouwen uitstraalde en met een hoge gun-factor speelde zodat over veel pionnen vlot gescoord werd. “Vlot” mag je wel stellen want we werkten de ganse wedstrijd aan meer dan 30% af! Bij de rust stond er al een geweldige 9-17 op het bord en het klassieke dipje in de tweede periode leek er even te komen toen Boeckenberg plots een productieve fase kende en wat dichter sloop, maar onze afwerking bleef puntgaaf en de korven werden netjes verdeeld over de twee helften. De ingevallen Hendrik scoorde in de slotseconden nummer 30!

De thuisploeg opende de score, maar na de gelijkmaker van Lars, bracht Janne ons op voorsprong en die zouden we niet meer afgeven. Van de 1-0 ging het naar 2-5 om stelselmatig en scherp schietend de kloof uit te diepen en te gaan rusten bij een 9-17 stand (36% afwerking!).

Na de rust een zelfde spelbeeld met direct de scores langs onze kant en de kloof werd tot maximaal 12 stuks uitgediept (10-22 en 12-24).

Scoreverloop:

1-0 maar via treffers van Lars en Janne naar 1-2 na 4 min

1-3 vrijworp Christoph na 8 min

1-4 Jens van ver

2-4

2-5 Christoph

3-5

3-6 direct antwoord via Jens (halverwege de eerste helft)

3-7 stip Jens

4-7

4-8 Joke

5-8

5-9 shot Lars ver

5-10 vrije bal Christoph

6-10

6-11 opnieuw bom van Lars

6-12 Jens na knappe actie Lars

6-13 shot Joke na knappe actie Janne

6-14 bom van Christoph

7-15 knappe doorbraak en fraai afgewerkt Lars

7-16 Joke shot

8-16

8-17 onder de korf Lauren

9-17

——

9-18 Christoph

10-18

10-19 stip gemist, maar Lars met shot treft wel raak

10-20 ver schot van Lise

10-21 Joke

10-22 Christoph

11-22

12-22

12-23 Christoph van ver

12-24 Christoph volgende shot ook raak

13-24

14-24

15-24

15-25 shot Christoph ver (zijn 9de) en wissel Christoph met voetblessure door Thias

16-25

16-26 shot Jens

16-27 shot Janne (nog 7 min te spelen)

17-27

17-28 shot Lauren

18-28

wissel Hendrik ipv Lars

19-28

19-29 shot Joke

19-30 Hendrik korte kans (100% score ;-) )

einde 32% afwerking

Aanval: Sue (C) Jolien Finn Lee
Verdediging: Rae Wenke Wolf Sep

Ons aanvalsvak ligt boven, ze creëren kans na kans, iedereen komt aan schot en Sue rondt af voor de 0-1. Ze maakt er zelfs een hattrick van nadat goed uitverdedigend werk zorgt voor balrecuperatie. 0-2 en 0-3 staan zo op het bord. We blijven vlot tot kansen komen maar er draaien een paar kansen uit de mand. Lotje en Tuur komen Wenke en Sep aflossen in de verdediging, die knap standhoudt en veel ballen kan recupereren. Nadat ze haar eigen rebound vangt tekent Sue voor de 0-4.

Het tweede kwart komt wat moeilijker op gang voor ons aanvalsvak. Ze passen knap rond maar de kansen komen er niet meteen. We zagen wel iedereen blijven werken en samen spelen. Na balverlies werd de bal zelfs vaak terug onderschept voordat hij in het andere vak kon komen. Wenke en Sep komen terug op het veld en Wolf en Rae krijgen even rust. HMKC kan milderen tot 1-4 met een inloper en Sep schiet voor de rust de 1-5 nog op het scorebord.

Na de rust ziet Lee zijn inzet beloond met een knap schot: 1-6. Rae en Wolf vervoegen de ploeg, Lee en Jolien kunnen uitblazen. Rae knokt, zoals we van haar gewoon zijn, voor alle ballen en ze recupereert de bal die leidt tot de 1-7: Finn op doorloper. Ook nu is de verdediging alert en Sep speelt Finn vrij vanuit het verdedigingsvak, de 1-8 is genoteerd.

Ook in het vierde kwart hebben we het overwicht, er komen veel kansen en de rebounds worden gretig gepakt. Tuur onderschept de bal en speelt Sep aan voor de 1-9. Lee en Jolien komen terug in het veld en Sue en Finn hebben hun wedstrijd gespeeld. Wolf onderschept veel ballen die naar het aanvalsvak van HMKC worden gespeeld, hierop volgt een mooie aanvalscombinatie en Sep schiet de 1-10 binnen. Ook hij maakt er een hattrick van en scoort de 1-11 met een doorloper.

We kunnen besluiten dat de tegenstrever een maatje te klein was, desalniettemin zocht de ploeg naar mooi uitgespeelde kansen en knap korfbal. Iedereen kwam tot schot, de ene had al wat meer pech dan de andere want we zagen heel wat ballen nét niet binnen vallen, soms gingen er zelfs schoten in en weer uit de korf. Er werden kansen genomen op één been zoals op de training werd aangeleerd. Soms nemen we hier nog een stapje te veel, dat is geen probleem, hieruit leren we bij. De verdediging op de inlopers, “eerst de korf kunnen tikken”, gaat al heel goed. Het werk op de training werpt duidelijk vruchten af.
De supporters werden verwend met een heel mooie wedstrijd, bedankt topteam!

Hierbij de selectie van de Diamonds voor de Challenge in Rotterdam van 27 tot 30 december 2022:

Lauren Denis - Joke & Lise Van Maldeghem en coach Detlef Elewaut.

Proficiat aan Lauren, Joke, Lise en Detlef 

HET WAS NIET GEMAKKELIJK MAAR MOEILIJK GAAT OOK

Mauro 2- Joren 1 - Liam 2 - Kobe 2 - Jakke 1 - Fred

Mirte 5 - Amber J 4 - Luna 2 - Cleo 1 - Caro Vb - Amber W

Op verplaatsing naar Aalst is nooit geen cadeau, altijd een moeilijke match. Kapitein Jasper ontbrak en Joren viel al vlug uit, spoedig herstel. De scherpte van vorige week zowel afwerking als wedstrijdmentaliteit ontbrak, het kan niet elke week feest zijn. Maar gelukkig trokken we ons er de tweede helft door met de leiding van Kobe en de scores van Mirte en Amber J op kop en de rest haakte aan. One team!

Aalst bleef lang aan de goede kant van de score:

0-1 Mauro na lange aanval

1-2 Luna ver schot steun Liam

3-3 Amber J steun Joren

4-4 Mirte de dame van de wedstrijd.

5-5 Joren na rommelige aanval

6-6 Mirte pasje Luna

7-7 Amber, de vrije worpen worden vandaag bijna maximaal benut

8-8 Kobe na dubbel met de ingevallen Jacob die kwam in de plaats van de gekwetste Joren (beterschap)

9-8 Rust: zwakkere afwerking, slappe defensie, dat kan en moet beter!

De tweede helft is van ons!

9-9 Amber met de steun van Mauro

9-10 Kobe toont de weg

10-11 Mauro met een belangrijke score

10-12 Liam vergroot de voorsprong

10-13 Mirte wordt gesteund door Kobe

10-14 Luna wederom op aangeven van Kobe

10-15 Amber J met de hulp van Cleo

De kloof is geslagen we tonen mentaliteit en knappe defensie!

11-16 Jakke op zijn typische manier knap ingevallen

12-17 Cleo goede match in de ondersteuning met belangrijke goal

12-18 Liam toont zijn vorm

12-19 Mirte niet te stoppen

12-20 Mirte wederom knap gesteund bij vrije bal

14-20 de puntjes gaan mee

We hebben geleerd dat niet alles vanzelf gaat, volgende week ontvangen we Joki NOT in OUR HOUSE!

Peter

ALWEER OVERTUIGENDE ZEGE VOOR HET TWEEDE

Nadat eerder het C team knap was gaan winnen op verplaatsing bij promoploeg Temse met 9-12, blijft ook Edegem B de overtuigende overwinningen verder zetten.

Willy 5 (11 steals)! - Fred 3 - Jakke 2 - Rob 4 (10 Rebounds!) - Kobe 1 -Liam 2 - Mauro

Caro VB 2 - Lore (5 steals) - Amber W 1 - Caro C (3 assists) - Ellen 1

Dit vanuit een ijzersterke verdediging die de ganse tweede helft 2 doelpunten toestond en dat dan nog de laatste vijf minuten. De clean-sheets, aanvallen van de tegenpartij zonder resultaat werden opgestapeld, 20 minuten duurde het in de tweede time alvorens de thuisploeg van 3 naar 4 scores ging. Knap hoor dat we daar telkens inslagen!

We zagen vandaag een steeds in vorm groeiende Willy samen met zijn vakmaatje Fredje is de verstandhouding opperbest. Robke die wervelde langs zijn tegenstander scoorde liefst drie doorlopers meestal op assist van Caro C.

Scores

1-1 Jakke had er al driekwart match met de A opzitten

1-2 Drive Willy afwerking Fred

1-3 Caro VB wordt foutief afgestopt

1-4 Jakke en Rob, Rob en Jakke

2-5 Willem 2e kans

2-6 Fred draait keurig in

2-7 Rob met zijn eerste doorbraak

3-8 Willy ver gelukt shot

3-9 Willy van achter de mand

3-10 Drive Caro op Ambertje

3-11 Rob voor de rust

Tweede time

3-12 Caro steun Lore

3-13 Willy vanop zijn stekje

3-14 Kobe ver schot

3-15 Liam met de medewerking van Ellen

3-16 Fredje ver schot

3-17 Willy assist Caro VB

3-18 Liam voorzet Amber W

3-19 Rob wederom op snelheid

5-20 Ellen tournee!

5-21 Rob, één van de uitblinkers, legt de eindcijfers vast

B volgende week thuis tegen Joki weer voor een klinkende overwinning maar geen onderschatting, C tegen Meeuwen een hele uitdaging ben benieuwd!

Peter

Aanval: Maurice, Louis, Arnout, Myla

Verdediging: Lora, Ise, Mats, Anton (1)

Wisselspelers: Lionel, Desiree

We beginnen onze eerste wedstrijd in de zaal met een stevige opwarming en een paar goede tips van coach Ellen. Voor Desiree is dit haar eerste match en dus best spannend. Maar haar ploeggenoten zijn voldoende opgewarmd om haar te ondersteunen en de sfeer zit goed! 

Aalst mag starten, maar verliest snel de bal. Onze groene voorwaartsers zitten overal tussen. Ze hebben de trainingen goed ter harte genomen! Passen worden mooi rondgespeeld, iedereen in aanval komt aan de beurt. Aalst springt er tussen, maar wordt teruggefloten. Mats krijgt de bal en speelt hem door naar Arnout die schiet. Helaas, net mis. De rebound is voor ons en er komt een tweede poging. Ook die bal raakt de korf... 

Aalst ziet de kans om de bal over te nemen en dus schieten onze verdedigers in actie. Ze maken het hun tegenstanders heel moeilijk.  De eerste 10 minuten zijn om en Desiree en Lionel komen op het veld. Myla en Ise mogen even rusten.

Onze aanvallers zijn nu aan zet. Lora bemachtigt de bal en zet zich klaar, Anton ziet wat er gebeurt en loopt in. Hij scoort! De euforie is groot, knap gedaan!

Aalst probeert ook een doorloper, maar dat is zonder Louis en Lionel gerekend. Louis' verdediging laat geen kansen toe en Lionel slaagt er in de bal af te pakken tijdens een lange pas. Goed gezien! De inzet van ons team is enorm en er wordt niet stilgestaan. Soms wordt er nét iets te lang getwijfeld, het vertrouwen moet nog wat groeien. 

Lora staat klaar aan de lijn om de bal aan te pakken en tot aanval over te gaan. Helaas heeft Aalst ook wat extra energie gekregen en snoepen ze hem af. Hun aanvallers spelen de bal mooi rond en scoren. Stand voor de rust 1-1.

Desiree en Maurice worden terug op het veld gevraagd in de verdediging. De supporters van de tegenpartij worden talrijk en luid. Dit is best een beetje intimiderend, maar we laten ons niet doen. Mats slaagt erin balbezit te nemen en schiet in actie. Hij probeert te scoren, maar mist net. Hij gaat wel voor de rebound, maar helaas is Aalst ons te snel af.

Het wordt een spannende wedstrijd, waarbij passen snel worden gegeven, de ploegen zijn aan mekaar gewaagd. Aalst wordt sneller en bij ons valt het op sommige plekken wat stil.

Ise pakt toch de bal weer af en geeft hem door aan Arnout. Een lange pas van Arnout naar Lionel komt net te ver, Lionel duikt nog, maar het mag niet baten. Daarna volgt er nog een rebound van Anton en lijkt het dat we toch nog zullen scoren voor het einde van de match. 

Er volgt nog een wissel en mogen Mats en Louis komen supporteren. 

De seconden tikken verder en op 3 minuten voor het einde scoort Aalst haar tweede punt. De supporters worden nu helemaal luid en ook de spelers worden wat onrustig. We voelen dat we nu écht alles moeten geven, maar het mag niet meer baten. Gelukkig slaagt Maurice er in om de bal een paar keer af te pakken tijdens zijn verdediging. Iedereen gooit echt alles in de strijd. 

Onder luid aftellen gaat de klok af en is de wedstrijd afgelopen. Om te concluderen kunnen we zeggen dat de inzet van het team groot was, dat er mooi werd samengespeeld en goed werd verdedigd. Nog een klein beetje meer durven gooien, dan komt dit helemaal goed! 

Julie

Molinos Premium Rice

Leader Grain

Leader Grain

VOORWAARTS is een Trooper-vereniging.

Aankopen doen online? Ga dan eerste via:

https://www.trooper.be/voorwaarts

Zo steun je onze club!

© 2019, website powered by Twizzit.com