Een ongeluk, wat pech, … niemand verwacht het maar het kan ongenadig en snel toeslagen. Terwijl Liesje op pad was met onze jongste jeugd en Roy aan het werken, kortsluiting in hun appartement en een alles verterende brand als gevolg.

Ik citeer de GVA “Aan de Kleinesteenweg in Wilrijk begon het vuur in de keuken van een flat op de hoogste verdieping en was er ook zware schade in de woonkamer. De oorzaak is te zoeken bij een kortsluiting in de elektriciteitskast in de keuken. Er vielen geen gewonden, enkel twee poezen overleefden het drama niet. De brandweer diende nauwelijks te blussen omdat de vlammen doofden door zuurstofgebrek. Het appartement, waar op het moment van de brand niemand thuis was, is onbewoonbaar”.

Door de rook en roetontwikkeling blijft er van de gehele inboedel … niets bruikbaar. Stel je maar even voor dat je ’s morgens vertrekt en ’s avond nog alleen de kleren die je aanhebt rest als materiele bezitting.

Goed dat we verzekeringen hebben, die ongetwijfeld op termijn, ervoor zorgen dat er financieel (voor een deel) wordt bijgesprongen maar jullie weten evengoed als ik dat in deze omstandigheden iedereen wat steun kan gebruiken om de eerste stappen te kunnen zetten naar de heropbouw.

Wij zijn Voorwaarts, wij zijn een familieclub, wij zijn één familie en wij staan klaar om te helpen als iemand van de familie ons nodig heeft. Dat moment is nu. Liesje en Roy staan voor een grote financiële uitdaging en wij willen helpen.

De kern organiseert een presoiree op vrijdag 20 april na de hun bekerwedstrijd tegen Riviera, de opbrengst gaat volledige naar LieRoy. Maar er zijn nu eenmaal zij die bijvoorbeeld op 21 april hun bekerwedstrijd moeten spelen of gewoon niet aanwezig kunnen zijn. Daarom organiseert het bestuur een TOMBOLA. De club zorgt voor de prijzen maar alle bedragen die worden gestort voor het aankopen van de deelnemingsbewijzen gaan naar LieRoy. Zodra onze penningmeester jullie storting heeft verwerkt … gaat het geld onmiddellijk naar Liesje en Roy zodat ze de geboden hulp NU kunnen gebruiken.

Als bestuur vonden we 5 Euro per deelnemingsbewijs een mooi bedrag. Je kiest zelf hoeveel deelnemingsbewijzen je wenst aan te kopen.

Wat kan je winnen?

Hoofdprijs is een volledige maaltijd (eten en drinken) voor 4 personen vrij te gebruiken tijdens eender welk “de VW-keuken presenteert” moment. Dat kan onze jaarlijkse barbecue zijn of een etentje na een thuiswedstrijd van de kern, … je kiest maar welk moment het beste past.

Daarnaast geven we 4 zaalabonnementen seizoen 2018 – 2019 weg als troostprijzen.

Trekking is op zondag 6 mei 2018 rond 18:30, dit is na de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie voor de kern.

Deelnemen is simpel.

1) Ga naar de nieuw pagina die we hebben aangemaakt op de onze website LieRoy (www.voorwaartskkc.be/?oid=25475&pid=30369)

2) Vul het formulier in en kies het aantal deelnemingsbewijzen

3) Stort het juiste bedrag op rekening

KKC Voorwaarts vzw
Rozenhof 29 - 2650 Edegem
Rekening nummer BE78 0011 4981 7586
Met vermelding van LieRoy en het aantal deelnemingsbewijzen

4) Nadat het bedrag werd ontvangen krijgt u uw deelnemingsbewijzen toegestuurd via mail. Twizzit geeft elk deelnemingsbewijs een uniek deelnemingsnummer. U kan dit nummer terugvinden op de deelnemingsbewijzen.

5) Op zondag 6 mei 2018 gaan alle deelnemingsnummers in een grote kom en een onschuldige hand zal er 5 nummers uithalen.

6) Nummers worden gevalideerd in Twizzit en we weten direct wie de winnaars zijn. Indien de winnaars niet aanwezig zijn dan worden zij per mail op de hoogte gebracht de dag na de trekking.

Laatste dag om deelnemingsbewijzen te kopen is 1 mei 2018.

Ik weet dat we een grote (grootse) club zijn maar nu kunnen we laten zien we ook een groot hart hebben voor onze clubmensen.

Met heel veel dank voor jullie bijdrages en vriendelijke groet,

Anton (inv KKC Voorwaarts)