Beste leden,

We begrijpen dat iedereen snakt naar een samenleving die terug wat normaler wordt. De versoepelingen komen er nu met mondjesmaat en dat betekent dat we kunnen handelen binnen die nieuwe grenzen, maar dat we nog steeds de basis afspraken zoals afstand houden, mondmasker dragen enz moeten blijven respecteren.

Vanaf aanstaande zaterdag 8/5 wordt georganiseerd sporten in de buitenlucht mogelijk voor groepen tot 25 personen. Dat biedt al meer mogelijkheden, maar wedstrijden zijn nog steeds niet toegelaten. Gelieve dus geen oefenwedstrijden in te plannen totdat de maatregelen dit toelaten. Hopelijk brengt het overlegcomité van 11 mei meer duidelijkheid hierover. Ook publiek is bij deze sportactiviteiten nog niet toegestaan en dient de kantine gesloten te blijven.

Gisterenavond is het protocol voor de horeca bekend geworden en dit naar aanleiding van de opening van de terrassen ook op 8/5. Gezien de logistieke impact van dit protocol en het feit dat er geen publiek bij sportactiviteiten aanwezig mag zijn, hebben we als bestuur beslist dat er voorlopig nog geen drankenverkoop wordt georganiseerd. Van zodra dit opportuun wordt, zullen we dit bijstellen en hierover communiceren.

Hou het veilig en gezond!

Yves