Mail ontvangen van de sportdienst van de gemeente Edegem.

Beste sportieveling,

Zoals jullie weten is de herfstvakantie met een week verlengd en zijn de jongeren dus ook een weekje langer thuis. We willen als sportdienst niet bij de pakken blijven zitten en zijn volop begonnen aan de organisatie van een sportkamp tijdens deze extra week. Zo kunnen de kinderen blijven sporten en hoeven de ouders zich geen zorgen te maken over opvang. We werken hiervoor samen met Sporta, zij zorgen voor sporttechnische opgeleide monitoren en de sportdienst voorziet de infrastructuur.

Voor donderdag 12 november kunnen zij echter maar 1 sportmonitor voorzien. Daarom zijn we op zoek naar 2 extra begeleiders. De bedoeling is dat er iemand van jullie vereniging de kinderen laat proeven van jullie sport. Jullie mogen het tijdsblok zelf invullen. Het kamp begint om 09u00 en eindigt om 17u00. Concreet zoeken we een vereniging voor de voormiddag en een ander voor de namiddag. Voor deze dag wordt er dan een overeenkomst gemaakt met Sporta.

We organiseren deze week vanzelfsprekend in alle veiligheid. De begeleiders dragen mondmaskers, er is ontsmetting voorzien en er wordt voldoende verlucht. Mogen we jullie vragen om eens rond te horen of er binnen jullie vereniging mensen zijn die hier mee aan willen werken ? Dit mogen dus ook zeker jeugdspelers zijn.

Willen jullie me dan iets laten weten,liefst nog deze week ? Zo kunnen we verder met organiseren.

Alvast hartelijk bedankt omdit te bekijken !

Vanwege sportdienst Edegem.

Wie interesse heeft gelieve mij dan een mailtje te sturen ! Groetjes José