Gisterenavond hielden we een historische algemene vergadering want gezien de omstandigheden verliep deze volledig digitaal. Ondanks dat gegeven, was de virtuele opkomst maar beperkt. Daarom ook even via deze weg een update namens het bestuur.

Nog even en we kunnen tijdens het weekend van 19/20 september de competitie hervatten. Na een bewogen en ongekende periode is dat een verademing, maar we moeten wel alert blijven zodat het virus geen roet in het eten komt gooien.

Als bestuur zijn we alles in het werk aan het stellen om zo goed en veilig mogelijk de competitie op te starten, we rekenen echter op ieders bijdrage om dit vlot en zonder problemen te laten verlopen. De trainingen en oefenwedstrijden geven aan dat het niet eenvoudig is, maar dat we moeten blijven volhouden in het volgen van de afspraken. Want als iedereen het gezond verstand laat zegevieren en de minimale regels blijft respecteren, dan komen we er samen wel door. 

Dit betekent dat we soms veel van jullie vragen zoals steeds registreren bij aanwezigheid op onze infrastructuur en zoveel mogelijk digitaal bestellen én betalen. De essentiële hygiëne maatregelen opvolgen blijft de basis en ik roep alle leden op om andere mensen hierover aan te spreken wanneer de afspraken niet goed gevolgd worden. Als we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en mensen hier vriendelijk op aanspreken, dan hoeven we geen stewards of gendarmes in te zetten. Een rol die niemand graag opneemt.

Onze eerste prioriteit is om in de best mogelijke omstandigheden onze sport te beoefenen, daarnaast moeten we er ook voor zorgen dat onze club deze periode toch financieel goed doorkomt. Gisteren moesten we echter melden dat we 2019 afsloten met verlies.  Inmiddels hebben we al enkele maatregelen genomen, maar het mag geen verrassing zijn dat ook het financieel resultaat van dit jaar onder druk staat. Dus alvast een warme uitnodiging om massaal in te gaan op de initiatieven die opgestart zullen worden van zodra de omstandigheden het toelaten en die hopelijk het gemiste voorjaar wat goed kunnen maken.

Nog even de vuistregels en enkele nieuwe zaken:

  • REGISTREREN: je aanwezigheid op de club geef je aan in Twizzit of je gebruikt het registratieformulier (via de barcode die je overal aantreft)
  • draag steeds een MONDMASKER als supporter, speler of begeleider wanneer je niet aan sporten bent
  • probeer steeds de 1,5 METER AFSTAND te respecteren
  • de PRONOSTIEK is een traditie die we behouden, maar om alles veilig te houden, gaan we deze voortaan digitaal aanbieden
  • DRANKJE? Bestellen kan via het on-line formulier en betalen kan via PayConiq

TIP: geef bij de komende thuiswedstrijden tijdig je bestelling digitaal door en je dranken staan klaar wanneer het rustsignaal weerklinkt ;-) Op drukke momenten zullen we bovendien een aparte wachtrij voorzien voor mensen die hun bestelling digitaal hebben doorgegeven!

 

Veel succes aan alle teams!

Yves