Hoofdcoach Gert Degenaers heeft aan de sportief technische cel van korfbalclub Voorwaarts laten weten dat de tijd gekomen is om de spelersgroep volgend seizoen in handen van een nieuwe coach te geven.

Degenaers zal er in zijn 5de seizoen nog met vol enthousiasme tegenaan gaan om het behoud in de Topleague zowel op het veld als in de zaal proberen veilig te stellen en de jonge talenten nog verder te doen ontwikkelen.

“Ik kijk met plezier terug op de afgelopen jaren” geeft Gert Degenaers aan. “Ik heb steeds goed kunnen werken in deze vereniging en bedank alvast iedereen voor het gestelde vertrouwen en de prima ondersteuning die ik tot op heden heb mogen beleven. Wat volgend seizoen voor mij brengt, is nog niet concreet. Ik heb nog niets beslist” verduidelijkt Gert Degenaers. “Maar ik heb echter gekozen om de club zo snel mogelijk in kennis te stellen van mijn beslissing”.

De sportief technische cel van KKC Voorwaarts heeft inmiddels het proces opgestart om een nieuwe hoofdcoach aan te stellen.